תזונה לפי סוג הדם, איך אני התוודעתי אל השיטה

כנטורופתית שנים רבות תמיד הקפדתי לאכול בריא. חיפשתי מזונות עתירי ברזל וויטמינים. לכן אכלתי המון טחינה גולמית-עשירה מאוד בסידן ובברזל

אבוקדו , גרעיני חמניה ודלעת עתירי אבץ נהגתי לשים בתוך היוגורט ועוד המון "בריאים" האמנם?

WRONG!

אין מזון בריא יש מזון מתאים שבריא לאדם אחד ומזיק לאדם אחר.

בשנים האחרונות סבלתי מגירוד חזק בכל הגוף הרגשתי שממש כאילו הולכות לי "נמלים" בתוך הגוף. עשיתי בדיקות אלרגיה מקיפות ונמצאתי כלא

אלרגית. יש לציין שאי סבילות למזון לא רואים בבדיקות דם אלה אם כן זה רגישות לגלוטן.

וכך מצאתי את עצמי יום אחד בהרצאה מעניינת במיוחד על השיטה ומיד נרשמתי ללימודים ולהתמחות בשיטה. כמובן ששום דבר לא קורה במקרה

וצריך רק לדעת "לקרוא את המפה" ומיד ניגשתי לרשימת המזיקים של סוג דם AB ונוכחתי לדעת שאני חיה בדיוק על רשימת המזון הלא מתאים לי.

הראשונה שירדה בצער רב וביגון הייתה הטחינה וראו איזה פלא פסקו הגירודים אחריה ירדו גם האבוקדו והגרעינים, ושכחתי שפעם התגרדתי.

ובנוסף שמתי לב שגם כאבי הראש נעלמו והתאהבתי בשיטה והתחלתי לעזור למטופלים שלי בצורה מדוייקת.

הגיעה אליי מטופלת עם מיגרנות קשות, שסוג הדם שלה- O, שאלתי אותה מה היא רגילה לאכול? הבחורה הגיעה למצב שהשתמשה בכדורים חזקים מאוד וגם הם כבר לא ממש עזרו.

היא סיפרה שכיוון שהיא מלצרית במסעדה איטלקית היא נוהגת לאכול כל יום פסטה או פיצה."אני רזה ולכן מרשה לעצמי". הצעתי לה לאכול סלט עוף ,בשר רזה או דג,

ולהוריד את החיטה מהתפריט לרבות חיטה מלאה.

התוצאות לא איחרו לבוא וכאבי הראש נעלמו לחלוטין.

בחורה שגם היא בעלת סוג דם O התלוננה שאוכלת רק לחם קל עם ירקות וגבינה רזה ולא יורדת גרם במישקל, כמובן שהתפריט הזה לא מתאים לה לחלוטין.

כאבי בטן,מעי רגיז,גזים,עצירות מערכת עיכול חלשה ומחלות כגון קרוהן וקוליטיס במיקרים אלה חשוב מאוד להקפיד על תזונה מתאימה.

סוג הדם שלנו הוא פקטור חשוב בתוך התמונה הגנטית שלנו ומזון שלא מתאים לנו במשך השנים גורם לבעיה גופנית כרונית שהופכת למחלה.